top of page

Villkor

Beräknad leveranstid

Din Coverplate tillverkas på beställning och beräknad leveranstid är 4-6 arbetsdagar (med reservation för eventuell helger). Våra paket går enkelt att spåra och du får avisering både vi sms och mail förutsatt att dessa är korrekt angivna. 

 

Priser

Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms. Frakt tillkommer. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering. Presentkort och rabattkoder kan inte kombineras, utan man kan enbart använda en rabattkod eller ett presentkort per köp.

 

Transportansvar

Coverplate.se ansvarar för eventuellt skadad eller förlorad vara under transporten till kunden så länge kunden angivit detta vid utlämning / hämtning, det skall finnas dokumenterat hos fraktombud. Det är kundens ansvar att göra reklamationen inom det tidsintervall fraktbolaget kräver. Kunden skall även ansvara över att emballage och bilder skall finnas tillhands för eventuell reklamation minst 30 dagar efter skadeärende påbörjats.

 

Reklamation

Om en vara är skadad eller inte stämmer överens med hur produkten har presenterats på hemsidan har ni möjlighet att reklamera produkterna.
Vid en reklamation kontaktar ni alltid oss på mail (info@coverplate.se) så snart ni upptäcker felet. I första hand undersöker vi om det är möjligt att åtgärda felet på varan. Om inte, så ersätts reklamationen med en ny vara mot den gamla varan i retur.

Kan vi varken ersätta varan eller åtgärda felet får ni pengarna tillbaka. För att behandla en reklamation så tar vi varan i retur för kontroll. När vi fått varan i retur till oss och reklamationen har blivit godkänd skickar vi dig en ny vara eller återbetalar dig det du betalat för varan.

 

Ej utlösta paket

Paketet ligger på Postens utlämningsställe under två veckor.
Skulle paketet inte hämtas så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, summa beror på storlek på paket.

 

Force Majeure

Båda parter ska vara befriade från fullgörande av avtalet om fullgörandet förhindras eller väsentligen försvåras av omständighet som part inte rimligen kunnat råda över eller förutse. Följande och liknande omständigheter skall anses utgöra befrielsegrunder där de hindrar eller försvårar avtalets fullgörelse: eldsvåda, krig, mobilisering, rekvisition, beslag, valutarestriktioner, allmän varuknapphet, knapphet på transportmedel, strejk, lockout, elavbrott, inskränkningar i form av drivkraft samt fel i eller försening av leveranser från underleverantörer som har sin grund i sådan omständighet som avses i denna punkt eller andra omständigheter som part ej kan råda över, som antingen hindrar eller försvårar parts fullgörande i sådan grad, att det ej kan ske annat än till onormalt hög kostnad.

 

Retur

Då produkten tillverkas enligt kundens önskemål och är en kundunik produkt erbjuder vi inga returer, förutom på helt blanka coverplates och vår coverplates med färdiga budskap.

bottom of page